Dovlecei la borcan pentru iarna

Postat de merisor67 in Conserve
24 Iun 2017 | 20399 vizualizari

Îmi place să pun dovlecei la borcan, în saramură, pentru că sunt foarte buni iarna, preparați sub formă de ciulama, sau combinați cu vinetele într-o delicioasă salată cu sau fără maioneză. Nu pun foarte mulți, pentru că mai și congelez, dar câteva borcane sunt binevenite iarna, când legumele de pe piață sunt lipsite de gust.  

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 24.06.2017, 10:47
Nu am pus niciodata dovlecei la borcan. Este o idee tare buna!
la 24.06.2017, 11:17
Camelia, se păstrează foarte bine și se pot folosi fie la ciorbe, tocănițe, sau chiar la salata de vinete, scurși bine.
la 24.06.2017, 11:17
Interesant! trebuie sa incerc si eu
la 24.06.2017, 11:50
Foarte harnicuta, mama Meri!
la 24.06.2017, 11:50
Eu am pus la congelator, anii trecuți...
la 24.06.2017, 11:53
Si mie imi plac dovleceii
la 24.06.2017, 13:04
Ce idee bună!
la 24.06.2017, 13:27
Foarte buni!
la 24.06.2017, 13:31
Mulțumesc, dragilor!
la 24.06.2017, 15:31
la 24.06.2017, 17:03
O idee bună!
la 24.06.2017, 21:43
O idee foarte buna daca ai prea multi dovlecei si iti si plac!
la 25.06.2017, 08:24
merita incercata,anul acesta sau facut destui de multi in gradina
la 25.06.2017, 12:32
Buna idee!
la 25.06.2017, 17:01
Super idee! Bravo Merișor!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking