Dovlecei pane - putin mai altfel

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
18 Dec 2010 | 8088 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 18.12.2010, 09:36
Super buni dovleceii facuti asa
la 18.12.2010, 10:53
imi plac
la 18.12.2010, 11:13
cand eram copii ,tata ne zicea ca e carne de camila fratele meu mereu intreba "da din ce sant snitelele?"si tat zicea din carne de camila ai asa a ramas si pana in ziua de azi cu carnea de camila
la 18.12.2010, 12:00
buuuni
la 18.12.2010, 14:58
si mie imi plac 5
la 18.12.2010, 15:34
eu stiam ca dupa ce radem dovleceii, ii lasam cu putina sare si apoi se storc bine de zeama, in rest procedeul este la fel. sunt asa bune chiftelutele de dovlecei !
la 18.12.2010, 18:47
noi le zicem chiftele de dovlecei
la 19.12.2010, 09:22
tare faini
la 20.12.2010, 09:25
bune bune
la 13.06.2011, 13:05
Cred ca la aceasta reteta , n-as zice ,,nu-mi place dovecelul" , e altceva

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking