Dovlecei pane - putin mai altfel

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
18 Dec 2010 | 8067 vizualizari
Dovlecei pane - putin mai altfel

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • marar verde tocat
  • usturoi dupa gust
  • 100 g faina
  • ulei pentru copt
  • telemea

Mod de preparare

Dovlecelul se curata si apoi se rade pe razatoarea cu gauri mari. Ouale se bat bine cu sare si piper si se adauga peste dovlecelul razuit. Punem marar verde tocat, usturoiul razuit ,faina , telemea rasa, sare si piper daca mai este nevoie. Se invarte bine-bine si se pune uleiul la incins. Cu lingura luam din dovlecel si punem la prajit. Se prajeste pe ambele parti si scoatem pe un servetel sa se scurga uleiul.
Se poate servi rece sau cald...

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane - putin mai altfel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Garnitura de cartofi Byron

Postat de Corina33

Garnitura de cartofi Byron

Cartofii spalati bine, se pun la fiert in multa apa cu sare si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute. Ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca, apoi ii taiem in doua si ii scobim de miez...

Citeste continuarea

Drob de ied

Postat de simona72

Drob de ied

Pt drob se folosesc toate organele de la animal, se curata si se spala f bine, rinichii se taie in jumatati si se spala, inima la fel si ea si se curata de singele din interior, ficatul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.12.2010, 09:36
Super buni dovleceii facuti asa
la 18.12.2010, 10:53
imi plac
la 18.12.2010, 11:13
cand eram copii ,tata ne zicea ca e carne de camila fratele meu mereu intreba "da din ce sant snitelele?"si tat zicea din carne de camila ai asa a ramas si pana in ziua de azi cu carnea de camila
la 18.12.2010, 12:00
buuuni
la 18.12.2010, 14:58
si mie imi plac 5

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking