Ingrediente
- dovlecei
- oua
- cascaval
- faina
- sare
- piper
- Pentru sosul de usturoi am folosit:
- 3 catei mai mari de usturoi
- 3-4 linguri de ulei
- 1 ( 125g) iaurt simplu
- marar
- sare
- piper
Mod de preparare
Am curatat dovleceii de coaja, i-am taiat rondele si apoi i-am dat cu sare si piper si i-am lasat sa stea cateva minute.
Intre timp am batut ouale si le-am amestecat cu cascavalul dat prin razatoarea cu ochiuri mici, faina, sare si piper. Am facut un amestec de consistenta unei omlete ( inainte de a fi prajita).
Am dat rondelele de dovlecei prin amestecul amintit mai sus si le-am prajit in ulei.
Sosul de usturoi cu iaurt
Am pisat bine cateii de usturoi si apoi i-am frecat c-un praf de sare si am pus treptat si ulei. Am amestecat usturoiul impreuna cu uleiul pana cand a devenit aproape ca si o maioneza. Apoi am adaugat un iaurt si marar tocat. Am potrivit gustul cu sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|