Dovlecei si ardei umpluti cu peste

Postat de vero_closca in Peste
24 Iun 2010 | 9061 vizualizari
Dovlecei si ardei umpluti cu peste

Ingrediente

  • 1 kg file de peste(eu am folosit fileuri de fitofag)
  • 2 cepe
  • 5 rosii
  • 3 linguri ulei
  • 1 cescuta orez spalat in mai multe ape
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ardei si dovlecei(depinde cat de mari sunt)
  • o cana supa de peste sau de legume

Mod de preparare

Se spala si se curata de seminte ardeii si dovleceii. Pestele se da prin masina de tocat. Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei,se adauga si orezul si dupa ce se caleste putin se adauga rosiile date pe razatoare. Se calesc pana absoarbe orezul sucul de rosii apoi se lasa sa se racoreasca. Se adauga apoi pestele,oul,sarea.piperul ,cimbrul si patrunjelul tocat. Se omogenizeaza bine ,apoi se umplu legumele cu aceascta compozitie.

Se aseaza intr-o tava termorezistenta,se toarna supa ,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor tava,pt 45 minute la foc mediu.

Sunt deliciosi!  Pofta mare! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei si ardei umpluti cu peste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic

Postat de AlexTeacher

Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic

Intindeti feliile de peste afumat pe un tocator; Adaugati peste acestea crochete de paine prajita unse in prealabil cu crema de branza cu ciuperci, frunzele...

Citeste continuarea

Tarta cu foietaj, ciuperci si peste

Postat de rocsi_1612

Tarta cu foietaj, ciuperci si peste

Ceapa curatata o tocati marunt, ardeiul kapia curatat de cotor si seminte, il faceti cubulete. Ciupercile le spalati, le scurgeti si le tocati in robot, dar nu foarte marunt. Desfaceti conservele,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.06.2010, 09:52
la 24.06.2010, 11:03
iamy!!
la 24.06.2010, 11:40
ce interesant!
la 26.06.2010, 11:41
Foarte interesant ! salvaaaaaat ! Ce frumos ai fotografiat fiecare etapa in parte ! Super !
la 26.06.2010, 23:34
vai vero ce minunati ai facut tu aici?arunca si la mine unu macar super nota maxima vero felicitari

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking