Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto

Postat de ctlina in Mancaruri de legume
9 Oct 2020 | 1490 vizualizari
Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto

O reteta rapida de facut si tare gusoasa. Am facut-o seara cand am intrat de la serviciu cu ce aveam prin frigider.   https://www.blogulluicatalina.com/2020/10/dovlecei-sotati-cu-pancetta-si-sos.html  

Ingrediente

  • 1 dovlecel bio
  • 1 lingura buna de sos pesto
  • 1 rosie
  • 2 linguri ulei
  • 6 felii subtiri de pancetta
  • sare, piper, boia de ardei

Mod de preparare

Spalati si taiati capetele dovlecelului. Taiati-l in demi-rondele fine (am lasat coaja caci era bio). Incalziti uleiul intr-o tigaie. Reveniti dovleceii impreuna cu sosul pesto. Puneti piper, boia de ardei (atentie la sare caci sosul pesto este deja sarat). Puneti rosia taiata bucati si sautati impreuna 5 minute. Puneti feliile de pancetta si reveniti inca 2-3 minute. Serviti-i calduti cu paine completa sau fierbinti cu mamaliga daca doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Taitei cu legume si sos de stridii

Postat de mitinita

Taitei cu legume si sos de stridii

Taiteii se fierb conform intructiunilor de pe pachet. Se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga. Varza, ceapa, ardeiul si morcovul se taie in bucati de marime egala. Se soteaza legumele...

Citeste continuarea

Dovlecei umpluti cu branza

Postat de rocsi_1612

Dovlecei umpluti cu branza

Spalam dovleceii si ii curatam de coaja. Daca sunt mai micuti si subtiri ii taiem in doua pe lungime, daca sunt mai mari ii taiem intai pe jumatate, apoi pe lungime. Cu ajutorul unei lingurite...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.10.2020, 22:12
Ce pofta imi faci!
la 09.10.2020, 22:51
la 09.10.2020, 23:07
la 09.10.2020, 23:32
yammy
la 10.10.2020, 08:50
Fain...!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking