Dovlecei sotati, cu pesmet si usturoi

Postat de RODIMUR in Mancaruri de post
22 Noi 2018 | 3886 vizualizari

Voiam să fac o anumită rețetă cu dovlecei, pentru că mi s-au părut foarte fragezi și buni, dar m-am răzgândit și am făcut altceva. Ceva ce stătea de mult în așteptare și care se prepară foarte ușor și repede, adică exact ce-mi trebuia mie, în lipsă de timp. O rețetă de post, care poate fi și o garnitură ușoară și plăcută pentru un fel principal din carne de porc (adică mai grasă).

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 22.11.2018, 19:38
la 22.11.2018, 19:46
la 22.11.2018, 19:48
Mulțumesc, Rocsi!
la 22.11.2018, 19:53
bunnn
la 22.11.2018, 20:02
Mulțumesc frumos, Lau!
la 22.11.2018, 20:11
O mâncărică ușoară și bună!
la 22.11.2018, 20:16
Așa e, Merișor...Și e foarte bună și ca garnitură. Mulțumesc frumos!
la 22.11.2018, 21:32
Foarte buna!
la 22.11.2018, 21:38
Îți mulțumesc frumos, Mimi, pentru apreciere...!
la 23.11.2018, 09:46
usor, rapid si bun
la 23.11.2018, 10:37
Mulțumesc, Anca!
la 24.11.2018, 22:52
O mancare usoara si gustoasa
la 24.11.2018, 23:03
Așa e, Claudia...Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 25.11.2018, 11:41
Buni!
la 25.11.2018, 14:13
Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking