Ingrediente
- 1 dovlecel
- 1 pahar bere
- 2 oua
- 6-8 linguri faina alba
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
- sos: smantana +1 catel usturoi+sare
Mod de preparare
- Dovlecelul se feliaza , nu foarte subtire .Sarati .
- Se bat cu telul doua oua , se adauga berea si sarea .
- Adaugati faina ,cate putin , amestecand .
- Trebuie sa obtineti un aluat putin mai gros decat cel de clatite .
- Se dau feliile de dovlecel prin faina alba si apoi prin aluatul cu bere .
- Prajiti dovlecelul astfel impanat in ulei incins , pe ambele parti .
- Se scote dovlecelul pane pe servetele de hartie , pentru a fi absorbit excesul de ulei .
- Se piseaza un catel de usturoi si se amesteca cu smantana si sare .
- Noi am servit dovlecelul pane , cald alaturi de smantana cu usturoi .
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|