Drob de caprioara in foaie de placinta

Postat de katty in Mancaruri cu carne
16 Feb 2020 | 3188 vizualizari
Drob de caprioara in foaie de placinta

Ingrediente

  • organe de la o caprioara (ficat, plaman, inima)
  • 400 gr spata de porc
  • 2 legaturi marar
  • 3 legaturi patrunjel
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 4 oua
  • sare
  • piper negru macinat
  • 4 foi de placinta
  • putin ulei pentru uns tava si uns foile deasupra

Mod de preparare

Taiem organele in bucati mai mici si le tinem 1/2 de ora in apa rece.

Le fierbem putin, pana isi schimba culoarea si nu mai iese sange.

Le lasam la racit, apoi le tragem prin masina de carne, folosind o sita cu gauri mari. Intr-un vas amestecam organele  cu carnea de porc, sare, piper dupa gust. ouale, ceapa verde si verdeturile tocate fin.

Intr-o tava unsa cu putin ulei punem 2 foi de placinta, intindem compozitia, apoi  acoperim cu celalalte 2 foi. Stropim cu putin ulei si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste. Lasam sa se raceasca.

Servim rece la aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de caprioara in foaie de placinta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Friptura din carne de strut

Postat de panacris

Friptura din carne de strut

Sosul de soia, muștarul și uleiul de măsline se amestecă până se omogenizează. Se unge carnea de struț decongelată, ce se pune într-un vas de sticlă, de preferat, se...

Citeste continuarea

Tajine de ied

Postat de simona72

Tajine de ied

In primul rand carnea se spala, se sterge cu un prosop absorbant de hartie si se taie bucatele. Se pune la incins o tigaie cu 3-4 linguri ulei de masline si prajim carnea pe toate partile. Scoatem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.02.2020, 16:51
Hmmm, păcat că ai combinat cu porcină Sincer aș fi făcut mai puțin, dar doar din căprioară. Dar cred că e tare savuros și așa!
la 16.02.2020, 17:00
Bag de seama ca ti-a picat pe biata caprioara...
la 16.02.2020, 17:04
la 16.02.2020, 17:05
la 16.02.2020, 17:11
Cristina, am combinat cu porcul pentru ca imi trebuia ceva carne mai grasa care sa lege organele,

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking