Drob de iepure cu mousse de conopida

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
17 Ian 2016 | 2928 vizualizari

Pentru ca am primit un iepure de la o tare draga colega de serviciu, am zis sa fructific fiecare bucata de carne. Am transat iepurele, pulpele si muschiuletii i-am pus la o fripturica, coastele, partea de la gat si din spate la o tocanita, iar din organe si putina carnita am facut un drob mic de o persoana. Din fiecare fel de mancare a ajuns pentru 3-4 persoane. Drobului asta de o persoana i-am adaugat drept garnitura un deliciu de mousse din conopida, un fel de piure foarte fin si spumos. Multumesc Petronela!! Muah!!

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 17.01.2016, 10:28
Bun!
la 17.01.2016, 10:35
Ce fain
la 17.01.2016, 10:37
Bun drob!:-db
la 17.01.2016, 10:40
Ce frumos arata!
la 17.01.2016, 10:49
la 17.01.2016, 11:02
bun bun
la 17.01.2016, 11:28
Ce bine arata!!!
la 17.01.2016, 11:45
Multumesc!
la 17.01.2016, 12:11
la 17.01.2016, 12:45
Ce reteta interesanta ai adus!
la 17.01.2016, 14:26
cam interesant ce ai facut tu aici Simo
la 17.01.2016, 14:45
Ce dezmat pe fotomodeala asta...
la 17.01.2016, 15:22
la 17.01.2016, 16:18
de master chef
la 17.01.2016, 16:38
Multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking