Drob de miel

Postat de LauraA in Aperitive / Garnituri
22 Apr 2011 | 9524 vizualizari

Cam pe ultima suta de metri va aduc reteta mea de drob. Mama mea intotdeauna a facut si inca face drobul cu organe tocate marunt la cutit si, prin urmare si eu il fac la fel. Desi e un picut mai migalos, mie mi se pare mai deosebit decat drobul facut cu organele tocate la masina de tocat. Va doresc tuturor un Paste Fericit si Luminat cu sanatate, liniste sufleteasca si belsug!!

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 22.04.2011, 11:04
la 22.04.2011, 15:28
Paste fericit, Laura!
la 22.04.2011, 19:46
Paste linistit!!!
la 22.04.2011, 22:02
Paste fericit!!!!!11
la 23.04.2011, 16:21
Un Paste fericit cu sanatate!!!
la 26.04.2011, 11:12
bun bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking