Drob de miel

Postat de andaoana in Oaie
11 Mai 2017 | 2284 vizualizari

Cand eram mica, fugeam de acest preparat, dar acum nu exista masa de Pasti fara acest preparat. Este vedeta pe masa noastra alaturi de un sos de hrean , o salata de cruditati si oua rosii .  Pentru prepararea acestei retete trebuie sa acordam o atentie deosebita organelor de miel . Trebuie curatate de grasime si spalate in mai multe randuri de apa rece. Rinichii eu ii tin pentru 20-30 minute in apa rece cu otet pentru a scoate din ei mirosul . De obicei folosesc organele de la un singur miel , au in jur de 1 kg si imi iese o tava de chec de 25 cm , asta fara sa pun in el ou fiert . Ouale fierte puse in mijlocului drobului ii dau un aspect mai elegant dar este si mult mai consistent . Si daca tot au trecut Sarbatorile Pascale am zis sa vin si eu cu reteta :))

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 11.05.2017, 14:35
Foarte gustos!
la 11.05.2017, 15:27
tare mult ne place si noua
la 11.05.2017, 16:34
la 11.05.2017, 18:43
la 11.05.2017, 19:49
la 12.05.2017, 00:20
la 12.05.2017, 13:27
Bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking