Drob din ficat de pui

Postat de simona72 in Ficat
10 Noi 2013 | 89566 vizualizari

Stiu ca nu este Pastele, dar chiar am vrut un aperitiv fara maioneza, care nu are nevoie de multa migaleala si pe care-l mananci mai rar....eu fac doar de Sfintele sarbatori de Paste din organe de miel sau ied, dar acum l-am folosit ca si aperitiv...

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 10.11.2013, 11:23
Foarte bine ai facut Imi place mult si eu zic ca de pui si porc putem face practic oricand
la 10.11.2013, 11:25
la 10.11.2013, 11:25
Asa e Timi, se poate face oricand.Multumesc!
la 10.11.2013, 11:28
Ce fain si bun
la 10.11.2013, 11:32
Super! si eu prepar oricand am pofta!
la 10.11.2013, 11:34
la 10.11.2013, 11:41
foarte bun
la 10.11.2013, 11:43
hmmm arata super!
la 10.11.2013, 11:44
la 10.11.2013, 12:25
Mor de pofta
la 10.11.2013, 13:49
ioi, ce bine arata
la 10.11.2013, 16:38
ce bun
la 10.11.2013, 18:32
sunt innebunita dupa ficatei am bagat reteta la seif
la 10.11.2013, 18:33
la 18.11.2013, 18:47
grav de bine arata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking