Ingrediente
- 500 g piept de pui dezosat
- 5 oua
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 14 masline verzi umplute cu ardei rosu
- sare
- piper alb
- 2 linguri de pesmet fin
- unt pentru uns tava
Mod de preparare
Speli legaturile de marar si patrunjel si le toci marunt.
Pieptul de pui spalat, il pui la fiert in apa cu o lingurita de sare. Cand a fiert, il scoti si il lasi sa se raceasca, apoi il tai cubulete. Adaugi verdeata si cele 5 oua batute. Condimentezi dupa gust.
Iei o forma de chec de 12 x 22 cm, o imbraci in folie de plastic si torni jumatate din amestec. (eu am folosit o forma de silicon si nu a fost necesar sa o tapetez, doar am uns-o cu unt). Asezi 2 randuri de masline verzi, umplute cu ardei rosu si completezi cu restul de amestec.
Tasezi si presari deasupra pesmet fin. Dai la cuptor pentru 35-40 de minute.
Cand s-a racit, il tai felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din piept de pui cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|