Drob in crusta de pesmet si ou

Postat de Ina in Aperitive / Garnituri
13 Iul 2011 | 8868 vizualizari

Sambata am facut o ciorbita de miel, iar soacra-mea ne-a adus fripturica de miel. Lipsea doar drobul, ca sa ne simtim ca de Pasti :))) . Asa ca am executat unul ... de pasare combinat cu porc :D . Intrucat prapore nu mai aveam, m-am gandit sa incerc compozitia pe care o folosesc la snitele, astfel ca mi-a iesit o frumusete ( de bunatate nu mai zic =)) ) de drob !!! Nu s-a lipit deloc de tava si parca era imbracat in aluat.

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 14.07.2011, 11:35
la 14.07.2011, 12:08
Aromat si superb!*****
la 14.07.2011, 16:24
cat de bine ti-a iesit
la 14.07.2011, 18:08
Va pe toate !!
la 14.07.2011, 18:21
la 14.07.2011, 20:29
la 15.07.2011, 12:40
la 16.02.2012, 09:28
Votat

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking