Drob in crusta de pesmet si ou

Postat de Ina in Aperitive / Garnituri
13 Iul 2011 | 8903 vizualizari

Sambata am facut o ciorbita de miel, iar soacra-mea ne-a adus fripturica de miel. Lipsea doar drobul, ca sa ne simtim ca de Pasti :))) . Asa ca am executat unul ... de pasare combinat cu porc :D . Intrucat prapore nu mai aveam, m-am gandit sa incerc compozitia pe care o folosesc la snitele, astfel ca mi-a iesit o frumusete ( de bunatate nu mai zic =)) ) de drob !!! Nu s-a lipit deloc de tava si parca era imbracat in aluat.

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 13.07.2011, 21:59
stiu ca doar la astea merge..o sa mai incerc si pana la urma ii dau eu de capat
la 13.07.2011, 21:59
Leguma o intepi chiar in centru, nu pe margine....
la 13.07.2011, 22:00
Incearca pe castravete, vei reusi
la 13.07.2011, 22:00
pai pi sentru am pus ca doar nu eram asa de blonda sa pun pe margine am doar niste suvite blonde
la 13.07.2011, 22:21
la 13.07.2011, 22:45
Vai ce pofta mi-ai facut
la 13.07.2011, 22:57
Anca
la 14.07.2011, 00:29
acum m-ai intrecut ...ce prezentare!!!!!!!!! imi place reteta si mai ales prezentarea,felicitari!
la 14.07.2011, 07:50
Minunat arata
la 14.07.2011, 07:55
ce bunatate
la 14.07.2011, 09:14
gustos si frumos
la 14.07.2011, 10:54
la 14.07.2011, 11:04
ce pofta mi-ai facut
la 14.07.2011, 11:05
la 14.07.2011, 11:12
bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking