Drob in crusta de pesmet si ou
Postat de Ina in Aperitive / Garnituri 13 Iul 2011 | 8903 vizualizari
Sambata am facut o ciorbita de miel, iar soacra-mea ne-a adus fripturica de miel. Lipsea doar drobul, ca sa ne simtim ca de Pasti :))) . Asa ca am executat unul ... de pasare combinat cu porc :D . Intrucat prapore nu mai aveam, m-am gandit sa incerc compozitia pe care o folosesc la snitele, astfel ca mi-a iesit o frumusete ( de bunatate nu mai zic =)) ) de drob !!! Nu s-a lipit deloc de tava si parca era imbracat in aluat.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (38)
la 13.07.2011, 21:59
stiu ca doar la astea merge..o sa mai incerc si pana la urma ii dau eu de capat
la 13.07.2011, 21:59
Leguma o intepi chiar in centru, nu pe margine....
la 13.07.2011, 22:00
Incearca pe castravete, vei reusi
la 13.07.2011, 22:00
pai pi sentru am pus ca doar nu eram asa de blonda sa pun pe margine am doar niste suvite blonde
la 13.07.2011, 22:45
Vai ce pofta mi-ai facut
la 13.07.2011, 22:57
Anca
la 14.07.2011, 00:29
acum m-ai intrecut ...ce prezentare!!!!!!!!! imi place reteta si mai ales prezentarea,felicitari!
la 14.07.2011, 07:50
Minunat arata
la 14.07.2011, 07:55
ce bunatate
la 14.07.2011, 09:14
gustos si frumos
la 14.07.2011, 11:04
ce pofta mi-ai facut
COMENTEAZA