Ingrediente
- 300 gr carne de porc
- 200 gr carne de miel
- 4 oua fierte
- 2 legaturi de ceapa verde
- 1 legatura de usturoi
- 100 gr de unsoare de porc
- 2 oua mari crude
- sare
- piper
- marar
- patrunjel
Mod de preparare
Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt. Intr-un castron am pus carnea tocata impreuna cu mirodenile si unsoarea si am omogenizat bine compozitia. Am adaugat ouale crude si verdeata.
Am pregatit o tava tapetata cu hartie de copt, am asezat 1/2 din carnea tocata si am pus ouale fierte, peste am pus si restul de carne. Am uns drobul cu ou si am ras putin cascaval.
Am dat tava la cuptor la 170 de grade C, pana s-a rumenit.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob lipicios" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|