Drob mixt (vita si pui)

Postat de rhapsody in Aperitive / Garnituri
2 Mai 2014 | 3310 vizualizari

Am aflat de la Tusi cateva secrete care duc la obtinerea celui mai gustos drob. Sunteti curiosi? Asadar, ca sa faci cel mai bun drob e musai sa pui leustean in compozitie, iar un alt truc este carnea cruda. Carnea cruda folosita trebuie sa fie proaspata si sa aibe cosnistenta tare, ferma (inima, pipote sau pulpe de pui in cazul in care vreti sa faceti drob de pui).

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 02.05.2014, 09:15
la 02.05.2014, 09:15
foarte bun
la 02.05.2014, 09:22
arata grozav! ;-bd
la 02.05.2014, 09:26
Tare bun!
la 02.05.2014, 09:54
Arata bine!
la 02.05.2014, 09:54
Super bun..
la 02.05.2014, 10:02
la 02.05.2014, 11:05
Imi imaginez cat de bun o fi iesit ca la aspect e tare frumos!
la 02.05.2014, 11:16
Bun,bun!
la 02.05.2014, 11:34
foarte bun!!!!!!
la 02.05.2014, 12:42
la 02.05.2014, 14:02
la 02.05.2014, 17:51
foarte interesanta reteta! arata grozav!
la 03.05.2014, 19:44

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking