Drob mixt (vita si pui)
Postat de rhapsody in Aperitive / Garnituri 2 Mai 2014 | 6637 vizualizari
Am aflat de la Tusi cateva secrete care duc la obtinerea celui mai gustos drob. Sunteti curiosi?
Asadar, ca sa faci cel mai bun drob e musai sa pui leustean in compozitie, iar un alt truc este carnea cruda. Carnea cruda folosita trebuie sa fie proaspata si sa aibe cosnistenta tare, ferma (inima, pipote sau pulpe de pui in cazul in care vreti sa faceti drob de pui).
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 02.05.2014, 09:15
foarte bun
la 02.05.2014, 09:22
arata grozav! ;-bd
la 02.05.2014, 09:26
Tare bun!
la 02.05.2014, 09:54
Arata bine!
la 02.05.2014, 09:54
Super bun..
la 02.05.2014, 11:05
Imi imaginez cat de bun o fi iesit ca la aspect e tare frumos!
la 02.05.2014, 11:16
Bun,bun!
la 02.05.2014, 11:34
foarte bun!!!!!!
la 02.05.2014, 12:42
la 02.05.2014, 17:51
foarte interesanta reteta! arata grozav!
COMENTEAZA