Ingrediente
- 400 g ficat de porc fiert;
- 1 farfurie de pilaf;
- Cateva frunze de ceapa verde;
- Cateva fire de marar si patrunjel;
- 3 oua crude;
- 2 linguri de ulei;
- putin unt;
- cascaval ras dupa gust;
- Sare si piper;
- Cateva rosii cherry;
- Decor: legume proaspete si masline.
Mod de preparare
Se fierbe ficatul de porc in apa cu putina sare, pentru aprox 40 de minute. Se lasa la racit, apoi se taie foarte marunt, va puteti ajuta de robotul de bucatarie.
Intr-un vas mare se amesteca ficatul de porc cu pilaful. Adaugati pilaf mai mult sau mai putin, in functie de gust. Acum putem adauga frunzele de ceapa, mararul si patrunjelul tocate marunt, putina sare si piper si ouale care vor lega compozitia. De asemenea, pentru a nu iesi inecacios, eu adaug si doua linguri cu ulei.
Asezam amestecul intr-o tava incapatoare, pe foaie de copt. Decoram cu felii de rosii, fasii de unt si cascaval ras. Puteti decora dupa gust si inspiratie.
Se coace la cuptorul preincalzit pentru 35 de minute.
Se serveste cu legume proaspete si masline.
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/06/drob.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob taranesc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|