Drob turcesc

Postat de mitinita in Oaie
24 Iul 2012 | 5216 vizualizari

Fac ordine printre retete,asa ajunge reteta de Pasti sa fie scrisa in mijlocul verii:) Reteta provine din zona Dobrogei.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 24.07.2012, 10:27
la 24.07.2012, 10:38
la 24.07.2012, 10:42
Fain arata! Si cred ca merge de minune si acum, nu numai de Paste
la 24.07.2012, 10:55
va multumesc
la 24.07.2012, 10:55
simona,de cand tot planuiesc sa fac ordine,imediat vin si gemurile de anul trecut
la 24.07.2012, 11:04
Alea ajung la fix ca-i perioada lor
la 24.07.2012, 11:10
Miti, n-ai scris organele de miel la ingrediente.
la 24.07.2012, 11:10
Dupa ce pui si organele...vreau si eu Ca din asta pap si eu
la 24.07.2012, 11:13
miha,rectific
la 24.07.2012, 11:13
timea,branza nu,dar organe de miel da)
la 24.07.2012, 11:15
miel nu mananc dar drobul gatit bine da de fapt doar de la mama am mancat pana acum dar ma risc si gust si de la tine
la 24.07.2012, 11:23
de Pasti am avut musafiri din Dobrogea ,de acolo am reteta,a fost foarte bunade abia astept sa o fac din nou
la 24.07.2012, 11:41
Imi place ca ai pus multa verdeata!
la 24.07.2012, 11:47
cred ca de asta a fost gustul atat de bun,musafira a zis ca mai trebuia verdeata,cata carne atata verdeata
la 24.07.2012, 13:04
bun un drob si in miez de vara, chiar si asa virtual

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking