Ingrediente
- 2 oua
- 80 g zahar
- 170 g faina
- 1 praf de copt
- 20 g cacao
- 40 ml lapte
- 40 g unt
- 4 linguri dulceata de smochine
Mod de preparare
Intr-un bol amestecam faina, praful de copt, cacaua.
Untul il topim si il amestecam cu laptele.
Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile si mixam bine pana ce se omogenizeaza.
Adaugam amestecul de lapte, amestecul de faina si cu o paleta amestecam cu miscari de jos in sus pana ce se omogenizeaza.
Turnam compozitia in tava unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt, adaugam dulceata deasupra (a mea a fost prea lichida).
Dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar sau cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dsert pandispan cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|