Ducesse cu ciocolata

Postat de gaby_d in Prajituri
4 Iun 2010 | 3544 vizualizari
Ducesse cu ciocolata

Ingrediente

  • 2albusuri
  • 100 gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • o lingura faina
  • 50 gr alune sau nuci macinate
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • putin unt

Mod de preparare

Bati bine albusurile  spuma pana se intepenesc in castron
Adaugi  zaharul  si zaharul vanilat.
Pui apoi faina,  alune sau nuci usor prajite si macinate si scortisoara. Acestea le adaugi amestecand usor.
Spritezi din compozitie forme ca bezelele pe o tava tapetata cu hartie pt copt.
Incalzesti cuptorul la 120grade,
Le coci 20 min(mai mult sa se usuce decat sa se coaca)

Le lasi la racit si topesti ciocolata cu lapte cu putin unt. O lasi sa se racoreasca,pui cu lingurita cate putin intre 2 bezele si lipesti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ducesse cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert rulada din albusuri umpluta cu gem de caise

Postat de momo121

Desert rulada din albusuri umpluta cu gem de caise

Separam oul. Intr-un bol mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si zaharul vanilat, lingura cu lingura si mixam continuu pana obtinem o bezea lucioasa, adaugam si galbenusul, mixam...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu fructe, ciocolata alba si frisca

Postat de rocsi_1612

Desert prajitura cu fructe, ciocolata alba si frisca

Prajitura: Topiti pe baie de aburi untul, iar in alt bol, puneti ciocolata alba si o topiti. Le lasati sa se tempereze. Galbenusurile le mixati cu zaharul pana se albesc. Adaugati untul topit,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.06.2010, 18:21
primaaa
la 04.06.2010, 18:22
m-am gandit eu ca pregatesti ceva de ai disparut de aici
la 04.06.2010, 18:22
Deja nici nu intreb daca se poate. Ma servesc si las furculitele.
la 04.06.2010, 18:22
A doua ! ))
la 04.06.2010, 18:23
nah, ca mai veni unu intre noi )))

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking