Dulceață de morcovi

Postat de panacris in Conserve
27 Ian 2013 | 13824 vizualizari

Am ajuns la concluzia că dulceața se poate prepara în orice sezon! Am deschis ”conservăreala” ptr 2013, cu această dulceață inedită!

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 27.01.2013, 19:26
Morcovii sunt dulci,i-ai aromat cu cuisoare n-ar avea de ce sa nu fie buna.
la 27.01.2013, 19:43
Crisule, e vreun fruct sau vreo leguma din care nu ai facut dulceata?
la 27.01.2013, 19:46
am facut si eu,parca am aromat cu cardamon si apa de trandafiri
la 27.01.2013, 19:49
Meri, urmeaza de ceapa roșie, usturoi, gogonele și vinete!
la 27.01.2013, 19:50
Miti, am vazut la tine! Super interesantă, dar cardamonul și apa de trandafiri lipsesc deocamdată din proviziile mele! Am vrut o rețetă accesibilă, oricui!
la 27.01.2013, 20:14
waw
la 27.01.2013, 20:43
oaa, ce bunatate, cred ca merge de minune in diverse combinatii
la 27.01.2013, 20:45
Ce combinatie!
la 27.01.2013, 20:53
interesant
la 27.01.2013, 22:57
nu am mai mancat,dar mi se pare interesant :-bs
la 28.01.2013, 11:46
Nu am mancat niciodata ... Dar ma bate gandul sa fac si eu sa vad cum este
la 28.01.2013, 21:33
Foarte interesanta reteta!!
la 05.02.2013, 08:39
o minune de dulceata, culoare, gust..imi place
la 05.02.2013, 08:39
la 17.04.2015, 10:35
Super reteta! Multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking