Ingrediente
- 700 gr agrise
- 300 gr coacaze rosii
- 170 gr Green Sugar gelifiant
- 50 ml apa
- zeama de la jumate de lamaie
Mod de preparare
Am spalat fructele in apa rece, curgatoare.
Agrisele le-am taiat in jumatati, dupa ce am rupt coditele si varful negru.
Am curatat coacazele rosii de pe ciorchine.
Peste fructe am stors zeama de lamaie.
Intr-un vas, am pus indulcitorul gelifiant si apa si am pus pe foc mic.
Am amestecat pana s-a topit indulcitorul.
Am adaugat fructele si le-am lasat sa fiarba 10 minute, amestecand din cand in cand.
Turnam dulceata in borcanele curatate foarte bine, punem capacul si asezam borcanul cu capacul in jos pentru 10-20 minute.
Le intoarcem si le lasam la racit.
Se pastreaza in camara si se consuma, dupa ce se desface, in cateva zile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata agrise si coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|