Dulceata de capsuni reteta (cu gel fix 3x1)

Postat de burdulea56 in Dulceata / Gem
29 Iun 2011 | 13628 vizualizari

Dulceata de capsuni reteta Este sezonul dulceturilor de tot felul. Zilele astea am preparat dulceata de capsuni, a iesit foarte gustoasa, aromata, racoroasa, datorita mentei uscate pe care am adaugat-o la compozitia de capsuni. De o vreme prepar dulceata cu gel fix, mie personal, imi place mult, iar timpul necesar este mult mai scurt. Cel mai mult mi-a luat spalatul si sterilizatul borcanelor si curatul capsunilor de codite. Intotdeuna incep cu pregatirea borcanelor, pe care dupa ce le spal bine cu detergent de vase, le clatesc cu apa din abundenta, le las sa se scurga putin si le sterilizez in cuptorul de la aragaz cam 10 minute, la foc minim, pana se usuca. Folosesc intotdeauna borcane cu capace filetate. Am facut aceste precizari pt gospodinele incepatoare, sper sa le fie de folos. Aceste manevre au durat vreo 30 de minute.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 30.06.2011, 23:00
Diaconta, asa este, se face repede, fructele nu se zdrobesc si isi pastreaza aroma, parerea mea.
la 30.06.2011, 23:05
si eu asa cred,dar fiecare face alegerea care-i convine
la 30.06.2011, 23:15
Da, ai dreptate
la 01.07.2011, 16:48
la 02.07.2011, 15:47
la 05.07.2011, 12:40
sufletista, eduarda, multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking