Dulceata de fragi
Postat de RODIMUR in Dulceata / Gem 31 Mai 2017 | 6688 vizualizari
Dulceața de fragi este o delicatesă între dulcețuri și se face chiar mai ușor și mai repede decăt cea de căpșuni. Ea se poate mânca așa cum este, sau mai ales, poate fi folosită ca decor subtil la unele dulciuri.
Mi-a plăcut dintotdeauna să fac dulcețuri și am avut o carte de căpătâi din care am învățat rețete, de care, cu timpul, m-am îndepărtat câte puțin, adăugând experiența mea în bucătărie pe care am căpătat-o de-a lungul anilor. Această carte care m-a inspirat mereu este "Conservarea fructelor pentru iarnă" și a fost scrisă de Natalia Tăutu-Stănescu.
Din aceste ingrediente se fac 3 borcane de dulceață. Dacă mai rămâne sirop, turnați-l într-o sticlă și folosiți-l ca atare, cu apă minerală, sau ca toping la alte dulciuri preparate în casă.
Inapoi la reteta
|