Dulceata de gogonele
Postat de Bucataras in Dulceata / Gem 14 Oct 2016 | 12064 vizualizari
Dulceata de gogonele e ceva ce trebuie sa incerci. Rosia nu e leguma, e fruct si gogonelele nu trebuie mancate doar murate. Dulceata de gogonele se poate manca simplu, cu paine si unt, sau cu o carne grasa sau fois gras, fiind un pic acrisoara de la sucul de lamaie.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 14.10.2016, 13:57
interesant
la 14.10.2016, 14:13
aromata dulceata asta , interesanta
la 14.10.2016, 14:17
cred ca e foarte gustoasa!
la 14.10.2016, 14:44
Interesanta reteta!
la 14.10.2016, 15:01
Măi Bucătăarș,măi!La dulceață fructele e de dorit să rămână întregi!Tu ai făcut acolo gem
la 14.10.2016, 15:58
interesant
la 14.10.2016, 21:05
O ador, cu toate ca n-am facut, dar am tot mancat!
la 15.10.2016, 06:41
Interesant!trebuie incercat
la 15.10.2016, 06:49
Nu am mancat niciodata, dar cred ca e tare buna!
la 15.10.2016, 11:54
La dulceață gogonelele se umplu cu miez de nucă
la 15.10.2016, 23:40
Nu am mancat Cred ca merge bine cu fois gras . Sa ma servesti cand vin in vizita
la 17.10.2016, 19:12
bine ca nu mai am gogonele, ca ma punea Costel sa-i fac si d'asta )
COMENTEAZA