Dulceata de gogonele

Postat de Bucataras in Dulceata / Gem
14 Oct 2016 | 8046 vizualizari

Dulceata de gogonele e ceva ce trebuie sa incerci. Rosia nu e leguma, e fruct si gogonelele nu trebuie mancate doar murate. Dulceata de gogonele se poate manca simplu, cu paine si unt, sau cu o carne grasa sau fois gras, fiind un pic acrisoara de la sucul de lamaie.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 14.10.2016, 13:57
interesant
la 14.10.2016, 14:13
aromata dulceata asta , interesanta
la 14.10.2016, 14:17
cred ca e foarte gustoasa!
la 14.10.2016, 14:44
Interesanta reteta!
la 14.10.2016, 15:01
Măi Bucătăarș,măi!La dulceață fructele e de dorit să rămână întregi!Tu ai făcut acolo gem
la 14.10.2016, 15:58
interesant
la 14.10.2016, 21:05
O ador, cu toate ca n-am facut, dar am tot mancat!
la 15.10.2016, 06:41
Interesant!trebuie incercat
la 15.10.2016, 06:49
Nu am mancat niciodata, dar cred ca e tare buna!
la 15.10.2016, 11:54
La dulceață gogonelele se umplu cu miez de nucă
la 15.10.2016, 23:40
Nu am mancat Cred ca merge bine cu fois gras . Sa ma servesti cand vin in vizita
la 16.10.2016, 08:08
la 17.10.2016, 19:12
bine ca nu mai am gogonele, ca ma punea Costel sa-i fac si d'asta )

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking