Dulceata de mure

Postat de merisor67 in Dulceata / Gem
19 Iul 2013 | 21284 vizualizari

Eu stiu sa fac dulceata in doua moduri in functie de timpul pe care il am la dispozitie. Fie las fructele amestecate cu zaharul pana a doua zi dupa care le pun pe foc, fie fac sirop din zahar si putina apa apoi adaug fructele.

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 19.07.2013, 12:51
Cleme, tu servita? Pai tu ai camara plina
la 19.07.2013, 12:51
Multumesc, Geanina!
la 19.07.2013, 12:53
Avem Meri, cum nu. Cleme ştie , chiar dacă n-a mai apucat din ele când a venit.
la 19.07.2013, 13:00
Deci anul viitor stiu de unde iau mure
la 19.07.2013, 13:02
super Meri, n-am facut de cativa ani. Mi-ai facut pofta, asa cum Cleme m-a facut sa fac 3 randuri de gem de caise
la 19.07.2013, 13:04
Ela, tu nu vii la Satic? aduceai un rand de gem
la 19.07.2013, 13:11
nu vin Meri. Deocamdata am niste probleme. Cu timpul se vor rezolva, insa acum sunt legata de "glie". Multumesc de intrebare
la 19.07.2013, 13:27
Tare buna!
la 19.07.2013, 14:02
la 19.07.2013, 15:33
delicioasa
la 19.07.2013, 16:54
un deliciu
la 19.07.2013, 17:37
Va multumesc!
la 19.07.2013, 18:36
Ce imi place..Este foarte buna
la 19.07.2013, 21:32
phiiiu ce'i aici
la 19.07.2013, 22:23
Ce buna...si aromata...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking