Desert tort cu piersici si ciocolata
Postat de diaconta
Am pregatit mai întâi mousse-ul de piersici . De fapt l-am pregatit cu o zi înainte ca sa se întareasca sufficient. Am folosit o forma de tort cu pereti detasabili, cu...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareSe aleg piersici bine coapte, dar mai tari. Se spala, se inlatura samburele si se taie in felii subtiri. Se amesteca bine cu zaharul si se lasa peste noapte la frigider. A doua zi se scurge siropul pe care si l-au lasat piersicile si se pune la fiert. Cand s-a ingrosat de ajuns ,se adauga si feliile de piersici si se continua fierberea la foc mic, aprox 45-50 minute. Spre sfarsitul fierberii, se adauga zeama de lamaie. Dulceata se pune fierbinte in borcanele spalate si sterilizate. Astfel esti sigur ca ai inchis in borcane -toata aroma verii de care te vei bucura din plin la iarna... ;) Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de diaconta
Am pregatit mai întâi mousse-ul de piersici . De fapt l-am pregatit cu o zi înainte ca sa se întareasca sufficient. Am folosit o forma de tort cu pereti detasabili, cu...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Se pun pastele fainoase la fiert, in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cat timp acestea se fierb, ne ocupam de branza. Se amesteca intr-un bol, branza impreuna cu smantana,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|