Dulceata de piersici

Postat de Michelle in Dulceata / Gem
2 Iul 2009 | 25773 vizualizari
Dulceata de piersici

Delicioasa ....

Ingrediente

  • 1 kg piersici curatate si fara samburi
  • 1 kg zahar
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Piersicile curatite si fara samburi taiate feliute se tin in apa ca sa nu se inegreasca.

Punem la foc apa+zaharul, cand acesta so topit adaugam piersicile.

Le lasam la foc mic cam 30 min, amestecand si adunam spuma. Cand feliutile de piersici plutesc, atunci dulceata e gata....punem in borcanele si le asezam cu gura in jos pana se racesc.,apoi le asezam in camara...

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tort cu piersici si ciocolata

Postat de diaconta

Desert tort cu  piersici si ciocolata

Am pregatit mai întâi mousse-ul de piersici . De fapt l-am pregatit cu o zi înainte ca sa se întareasca sufficient. Am folosit o forma de tort cu pereti detasabili, cu...

Citeste continuarea

Paste cu branza dulce si stafide la cuptor

Postat de mirela0911

Paste cu branza dulce si stafide la cuptor

Se pun pastele fainoase la fiert, in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cat timp acestea se fierb, ne ocupam de branza. Se amesteca intr-un bol, branza impreuna cu smantana,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.07.2009, 21:48
Feliutele de piersici nu se topesc? Dulceata nu se prezinta ca un gem?
la 02.07.2009, 21:49
nu,raman intregi...cel putin mie mi-au ramas intregi...azi am facut si uite in poza se vad feliutile...
la 02.07.2009, 21:51
Ca sa se mentina feliuta de piersica intreaga terbuia pusa in zeama de var! Nu te supara pe mine pentru observatia facuta , dar mie mi se pare ca feliutele de piersica sunt sfaramate.
la 02.07.2009, 21:53
Am vazut poza.Felicitari!
la 02.07.2009, 21:53
pacat ca nu te pot servi....eu iti spun ce mi-o iesit...tu crezi ce doresti...nu ma supar eu usor....oricum mutumesc de mesaj

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking