Desert tort cu piersici si ciocolata
Postat de diaconta
Am pregatit mai întâi mousse-ul de piersici . De fapt l-am pregatit cu o zi înainte ca sa se întareasca sufficient. Am folosit o forma de tort cu pereti detasabili, cu...
Citeste continuareaPrima mea dulceata..
Ingrediente
Mod de preparareAm inceput prin a decojii piersicile si a le taia in 3,4 bucati. Am pus zaharul,le-am acoperit si le-am lasat peste noapte la frigider. Usoara prima parte :) Am pasat piersicile si le-am pus intr-o oala incapatoare apoi le-am lasat sa fiarba la foc mic timp de vreo 4 ore, luand spuma din cand in cand. La sfarsit am adaugat un varf de cutit de salicil (luat de la farmacie) Le-am pus in borcane si le-am lasat peste noapte intoarse cu capacul in jos. A iesit foarte bun pentru prima mea dulceata. Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|
Postat de diaconta
Am pregatit mai întâi mousse-ul de piersici . De fapt l-am pregatit cu o zi înainte ca sa se întareasca sufficient. Am folosit o forma de tort cu pereti detasabili, cu...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Se pun pastele fainoase la fiert, in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cat timp acestea se fierb, ne ocupam de branza. Se amesteca intr-un bol, branza impreuna cu smantana,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|