Dulceata de portocale

Postat de mitinita in Conserve
22 Ian 2011 | 5629 vizualizari

Sunt multe versiuni,dar depinde si de gusturi. Mie imi place sa fie amaruie,deci nu ma deranjeaza sa las si coaja. Pentru o marmelada mai putin amare se decojeste si se inlatura partea alba. Mai sunt metode unde se lasa la inmuiat 24 de ore,dar mie metoda aceasta mi-a convenit de minune! Se poate servi pe paine,pe pancakes,clatite si chiar la unele mancaruri care cer marmelada de portocale. Se poate face in cantitati mai mari si e si un cadou deosebit daca faceti cosuri cu cadouri de sarbatori. E mai bine de facut iarna cand sunt ieftine si in sezon portocalele.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 23.01.2011, 11:02
nadina,asta e versiunea super rapida.Sa ne spui daca incerci cu mandarine,crede ca iese bun fiind si mai dulci!
la 23.01.2011, 18:47
Cred ca stiai ca-mi place de o pap pe nerasuflate...da daaa de aceea ai facut-o
la 23.01.2011, 19:41
ce buna o fi
la 23.01.2011, 19:50
si eu am zis ca un borcan ajunge!!!
la 23.01.2011, 19:54
Minunaaaaaaaaaat am o galeata de portocale cam cata dulceata imi iese??
la 24.01.2011, 09:42
la 12.07.2011, 21:33

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking