Dulceata de rubarba

Postat de Pungasa_Rogue in Dulceata / Gem
21 Iun 2015 | 8600 vizualizari

Nu am mai mancat pana acum rubarba, dar stiam ca se foloseste la prajituri. Anul acesta mi-am facut curaj si am luat pentru a face dulceata. Pot sa spun ca a iesit dulce si aromata, dar a fost cam greu sa curat tijele. Au iesit 3 borcane si jumatate de dulceata de 400 g.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 21.06.2015, 20:41
Ela, eu nu am mai facut pana acum si am vazut la Cleme ca a curatat coaja...la fel mi-a zis si o doamna cand le-am cumparat. Intr-adevar, a fiert foarte repede.
la 21.06.2015, 22:04
la 21.06.2015, 22:12
buna!
la 21.06.2015, 22:50
Si eu am facut dulceata de rubarba, dar nu am curatat tijele. Iese foarte buna, dulce-acrisoara!
la 21.06.2015, 23:03
Chiar trebuie sa incerc
la 22.06.2015, 08:30
la 22.06.2015, 09:24
Multumesc tuturor inca o data!
la 22.06.2015, 17:00

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking