Dulceata de rubarba

Postat de Pungasa_Rogue in Dulceata / Gem
21 Iun 2015 | 8654 vizualizari

Nu am mai mancat pana acum rubarba, dar stiam ca se foloseste la prajituri. Anul acesta mi-am facut curaj si am luat pentru a face dulceata. Pot sa spun ca a iesit dulce si aromata, dar a fost cam greu sa curat tijele. Au iesit 3 borcane si jumatate de dulceata de 400 g.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 21.06.2015, 18:10
super
la 21.06.2015, 18:11
la 21.06.2015, 18:12
n-am facut dulceata dar in prajituri am folosit rubarba. E placuta la gust, acrisoara
la 21.06.2015, 18:17
Interesant!
la 21.06.2015, 18:21
O sa incerc si eu
la 21.06.2015, 18:33
la 21.06.2015, 18:44
O singura data am folosit rubarba la o praji, de atunci nu am mai mancat! Cred ca e buna si dulceata!
la 21.06.2015, 19:04
la 21.06.2015, 19:24
la 21.06.2015, 19:31
N-am facut, n-am mancat, sa-mi dai tu
la 21.06.2015, 19:52
Ma mai gandesc, merisor )
la 21.06.2015, 19:52
Multumesc tuturor!
la 21.06.2015, 20:16
As gusta un pic
la 21.06.2015, 20:23
Da, am facut si eu si stiu cat e de buna, dar nu curat tijele si nici nu sterlizez borcanele. Coaja contine multa pectina (ceea ce face si leaga sosul, jeleul) naturala.
la 21.06.2015, 20:30
Buna si aromata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking