Dulceata de Rubarba cu ghimbir
Postat de rodicamaria in Dulceata / Gem 14 Iul 2013 | 4429 vizualizari
Dupa o reteta Sara & Mike (Culorile din farfurie)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 14.07.2013, 09:48
super! Cred ca-i acrisoara dulceata, ar merge tare bine la prajituri, nu-i asa?
la 14.07.2013, 09:51
bunnn!!!!!!
la 14.07.2013, 09:52
Un deliciu! Ce buna tre sa fie!
la 14.07.2013, 10:47
Valclaudia , nu este prea acrisoara,chiar daca am pus si zeama de lamaie,daca vrei mai acrisoara poate ar trebui redusa cantitatea de zahar.Dar asa un deliciu dupa parerea mea se consuma pe o felie de paine cu unt sau langa un pahar cu apa ,asa cum serveau bunicile noastre .Pacat sa o pui in prajitura. Nici nu a iesit prea multa : 3 borcanele micute de 270 g (de la mustar Knorr).
la 14.07.2013, 11:22
ce dulceata aromata
la 14.07.2013, 11:27
Foarte buna ! Merita sa incercam si ceva nou !
la 14.07.2013, 15:56
bun
COMENTEAZA