Dulceata de Rubarba cu ghimbir

Postat de rodicamaria in Dulceata / Gem
14 Iul 2013 | 2802 vizualizari

Dupa o reteta Sara & Mike (Culorile din farfurie)

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 14.07.2013, 09:48
super! Cred ca-i acrisoara dulceata, ar merge tare bine la prajituri, nu-i asa?
la 14.07.2013, 09:51
bunnn!!!!!!
la 14.07.2013, 09:52
Un deliciu! Ce buna tre sa fie!
la 14.07.2013, 09:58
la 14.07.2013, 10:21
la 14.07.2013, 10:21
la 14.07.2013, 10:47
Valclaudia , nu este prea acrisoara,chiar daca am pus si zeama de lamaie,daca vrei mai acrisoara poate ar trebui redusa cantitatea de zahar.Dar asa un deliciu dupa parerea mea se consuma pe o felie de paine cu unt sau langa un pahar cu apa ,asa cum serveau bunicile noastre .Pacat sa o pui in prajitura. Nici nu a iesit prea multa : 3 borcanele micute de 270 g (de la mustar Knorr).
la 14.07.2013, 10:54
la 14.07.2013, 11:22
ce dulceata aromata
la 14.07.2013, 11:27
Foarte buna ! Merita sa incercam si ceva nou !
la 14.07.2013, 14:48
la 14.07.2013, 15:56
bun
la 15.07.2013, 08:17

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking