4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Dupa ce am facut dulceata de cirese amare sub indrumarea stiti voi cui, am prins curaj si am purces la prepararea alteia, dulceata de visine. A iesit o bunatate! Parerea mea!
Ingrediente
Mod de prepararePune visinele intr-un vas incapator pentru spalat. Curate-le de codite si stricaciuni. Spala-le! Cu ajutorul unei agrafe, ac de siguranta sau aparat de scos samburii ,scoate samburii fructelor. Pune fructele impreuna cu zaharul intr-o cratita incapatoare si pune-le pe foc. Din cand in cand ia spuma cu ajutorul unei linguri de lemn. Flacara sa fie 10 minute la foc iute,apoi 35-40 minute la foc mediu. Cand siropul a scazut adauga lamaia spalata si tocata marunt ,cu coaja cu tot. Lasa pe foc inca 7-10 minute si stinge focul. Lasa dulceata la racit si pune-o in borcane. Capseaza si eticheteaza borcanele si pune-le in camara. Dulceata o sa fie o minune folosita la clatitele aurii! Sa va fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Constelatialeu
Iata cum se prepara Reteta de orez cu lapte cremos in stil turcesc Mai intai am pus la fiert orezul cu un praf de sare si 700 ml apa. L-am lasat sa fiarba pana ce toata apa a fost absorbita....
Citeste continuareaPostat de panacris
Iata cum se prepara Reteta de nuci umplute cu crema din oreo, dulceata de visine si nuca de cocos Pentru început ne vom apuca de aluat și vom pune untul cu zahărul, praful de sare și...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|