Dulceata din pepene verde

Postat de alinutzika in Dulceata / Gem
11 Iul 2011 | 11151 vizualizari

Am vazut mai multe variante pe internet, dar va spun cum am facut-o eu si a iesit foarte buna. Se curata partea verde a lubenitei, iar restul cojii, adica partea alba + putin din cea rosie ,se taie felii subtiri, apoi bucatele mici. Pe net scria ca se fierbe coaja cu otet, ca sa fie sticloasa, aproape transparenta. Ei bine, eu nu am facut asa. dar va spun ca tot a iesit sticloasa, in plus si-a pastrat si dungulita rosie de la lubenita, care ii da un aspect foarte placut. Si am facut economie de otet si timp...:)))

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 11.07.2011, 23:34
Din pacate eu nu stiu cum sa pun poza, pt ca imi cere redimensionarea ei. Care stiti mai bine, va rog sa ma ajutati daca puteti, macar cu un sfat.
la 12.07.2011, 09:53
Alinutzika, pozele trebuie redimensionate inainte de a fi incarcate pe bucataras.ro Asta se poate face cu orice program de editare poze. Trebuie sa existe acolo optiunea "resize" Dupa ce faci asta totul este f simplu.
la 12.07.2011, 23:02
Multumesc de sfat, Miha. Am rezolvat problema.
la 13.07.2011, 00:16
Bine ai venit!
la 13.07.2011, 00:44
Bine v-am gasit!
la 13.07.2011, 09:17
arata f bine dulceata ta si chiar imi place mult bine ai venit printre noi
la 16.08.2011, 00:13
la 16.08.2011, 00:14
Senzationala...imi place enorm

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking