Dulceata din struguri negri
Postat de ancutsa in Dulceata / Gem 28 Sep 2018 | 4603 vizualizari
Pentru această dulceaţă am cules de la ţară nişte struguri negri, care nu sunt plăcuţi la mâncat pentru că boabele au pieliţa groasă şi mulţi sâmburi. Dar au un parfum aparte şi aromă de căpşunică, încât sunt minunaţi în dulceaţă.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 28.09.2018, 16:43
Am si eu un soi din Moldova , nobil , dar care par sa semene cu ai tai si eu nu stiu ce sa fac cu ai mei.
la 28.09.2018, 16:45
Aaa , imi pare rau , pare un supliciu , eu nu pot curata prea multi desi sunt rabdator din fire.Dar da bine!
la 28.09.2018, 18:56
Tare buna!
la 28.09.2018, 20:40
Foarte buna! Deosebita...!
la 28.09.2018, 20:47
Buna!
la 28.09.2018, 20:53
De struguri n-am facut, dar nu-i traziu sa incerc ![](/templates/default/images/smileys/yahoo59.gif)
la 28.09.2018, 22:35
Minunata ![](/templates/default/images/smileys/yahoo08.gif)
M-a apucat si pe mine harnicia azi si am facut.
As zice ca e mai degraba gem ce am facut eu.
Stau pe ganduri sa mai fac o portie macar,ca e un deliciu,mai ales ca am avut struguri foarte dulci in gradina.
Eu am scos pulpa din coaja,le-am fiert putin apoi le-am trecut prin sita si am eliminat samburii.
Cojile le-am pasat in blender,le-am amestecat cu pulpa si zeama de lamaie.Am fiert pana a scazut si apoi am adaugat zahar.Eu am pus zahar gelifiant,dar se poate si cu zahar normal.
Am pus si scortisoara si vanilie.
la 29.09.2018, 20:09
Ce buna trebuie sa fie!
la 30.09.2018, 09:16
Asa ceva nu am facut, nici nu am mancat, dar sigur e delicioasa si aromata!
la 30.09.2018, 10:51
Mutulica, ma bucur ca ti-a placut!
la 30.09.2018, 10:51
Motan
la 30.09.2018, 10:52
Mihaela
COMENTEAZA