Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi

Postat de mitinita in Fructe de mare
14 Ian 2011 | 9135 vizualizari

Daca va place sosul iute si usturoiul asta o sa vi se potriveasca de minune!!! Reteta provine din Japonia. Crevetii se curata numai de "ata",dar se lasa codita si macar jumatate din coaja. Se mananca cu mainile! Eu am folosit un sos thailandez,dar imi inchipui ca orice sos iute merge.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 14.01.2011, 23:25
Nu pot manca creveti...dar te apreciez pe tine
la 15.01.2011, 14:15
la 15.01.2011, 22:38
buni deliciosi chiar
la 04.03.2011, 23:39
imi plac mult crevetii
la 09.05.2011, 20:36

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking