Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi

Postat de mitinita in Fructe de mare
14 Ian 2011 | 9159 vizualizari

Daca va place sosul iute si usturoiul asta o sa vi se potriveasca de minune!!! Reteta provine din Japonia. Crevetii se curata numai de "ata",dar se lasa codita si macar jumatate din coaja. Se mananca cu mainile! Eu am folosit un sos thailandez,dar imi inchipui ca orice sos iute merge.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 14.01.2011, 13:04
sosul imi place da creveti nu mananc
la 14.01.2011, 13:10
eu pap si sos si creveti
la 14.01.2011, 13:51
Si eu vreau wauu ce pofta imi este,super
la 14.01.2011, 14:10
Tare bun si daca imi dai pap tot
la 14.01.2011, 14:28
deja am pus reteta la favorite
la 14.01.2011, 14:29
Tre' sa reincerc fructele de mare , poate-mi vor placea si mie
la 14.01.2011, 14:33
Onesta , eu spun ca da . Daca iti place pestele si fructele marii iti vor place
la 14.01.2011, 14:35
grozavi. Si noua ne plac crevetii foarte mult
la 14.01.2011, 14:41
delicios si rapid de facut
la 14.01.2011, 14:47
la 14.01.2011, 15:51
la 14.01.2011, 16:04
foarte buni
la 14.01.2011, 16:17
nu mananc fructe de mare dar imi place cum arata
la 14.01.2011, 20:11
m-ai omorit
la 14.01.2011, 22:30
preferatii mei! mor de pofta!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking