Eclere cu crema de cocos

Postat de andaoana in Prajituri
17 Mar 2015 | 6118 vizualizari

Eclerele mie imi sunt foarte dragi, imi place sa le fac si imi place si mai mult sa le mananc. Acest aluat se poate servi si cu umplutura sarata si vor arata tare bine pe masa alaturi de alte aperitive. Dar dulci si cu crema de vanilie sau cocos vor fi bestiale si vor disparea rapid de pe farfurie.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 17.03.2015, 19:45
la 17.03.2015, 21:41
Am auzit ca ai eclere, am venit sa servesc!
la 18.03.2015, 08:38
Delicioase!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking