Ingrediente
- Aluat
- 60 g unt
- 240 ml apa
- 160 g faina
- 4 oua
- 1 praf de sare
- 1 lingura zahar
- 1 plic zahar vanilat
- Crema
- 1 plic crema pentru prajituri cu gust brandy
- 250 ml lapte
- 3 linguri zahar pudra
- 100 ml frisca
Mod de preparare
Intr-o cratita adaugam apa, zaharul, zaharul vanilat, sarea, untul si punem pe foc, cand incepe sa fiarba luam de pe foc adaugam toata faina si amestecam pana ce se omogenizeaza, lasam sa se raceasca foarte bine.
Cand sa racit adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare.
Punem compozitia intr-un posh si in tava tapetata cu hartie de copt formam inimioare lasand loc libere intre ele.
Dam la cuptorul incalzit cca 25 min. (nu deschidem cuptorul primele 10 min.).
Crema-pregatim compozitia conform instructiunilor de pe plic, lasam sa se raceasca dupa care adaugam frisca mixata, amestecam bine.
Taiem eclerele in 2 si le umplem cu crema.
Dam la rece cateva ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere inimioare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|