Enchilada cu carne de pui

Postat de nico15 in Pui
23 Noi 2017 | 3080 vizualizari
Enchilada cu carne de pui

Ingrediente

  • 400 gr de piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • ½ lingurita de cimbru
  • ½ lingurita de oregano
  • ½ de morcov
  • 2 linguri de smantana
  • Ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 ml de suc de tomate
  • 100 g pasta de tomate
  • 150 gr de mozarella
  • 6 tortilla din faina de grau
  • 150 ml supa de pui

Mod de preparare

 

Spalam, uscam si taiem fasii pieptul de pui, tocam ceapa, ardeiul si morcovul si le punem la sotat intr-o tigaie cu ule i(nu prea mult). Adaugam carnea de pui si dupa un timp, usturoiul ras. Lasam sa prinda culoare puiul si adaugam supa de pui si lasam sa fiarba, asezonam si adaugam si cimbru, oregano si boia. Vom observa ca va scadea, atunci adaugam smantana si 30 g pasta de tomate si 50 ml de suc de rosii. Se va continua pana va scadea si va avea o textura cremoasa.

Scoatem puiul si lasam in asteptare pana se va raci. Punem sosul care a ramas in exces intr-un vas de Yena si mai putem adauga suplimentar 1 lingura de smantana.

Dupa ce s-a racit putin compozitia, luam tortilla si vom pune carnea de pui si cascaval ras si rulam, punandu-le in vas, continuam pana terminam compozitia. Mie mi-au iesit sase bucati.

Inainte sa dam la cuptor, amestecam sucul de rosii ramas cu pasta de tomate si punem peste tortilla umplute, deasupra adaugam restul de cascaval ras ramas. Dam la cuptor la 180 de grade C, 25 de minute. Verificati dupa expirarea timpului.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Enchilada cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Retete similare

Covridog cu cascaval

Postat de gurita_ta2005

Covridog cu cascaval

Faina se pune intr-un bol, in mijloc punem drojdia, sare si zaharul si putina apa calda, amestecam putin si lasam 5 minute deoparte. Untul se topeste, se pune peste faina, punem si restul de...

Citeste continuarea

Pulpe de pui la tuci cu rosii si ardei

Postat de Constelatialeu

Pulpe de pui la tuci cu rosii si ardei

Mai intai ne ocupam de pulpe, le curatam, taiem si spalam bine, apoi le condimentam cu sare, piper si cimbru si le lasam sa stea cat timp taiem rosiile si ardeiul in cubulete.Punem tuciuletul pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.11.2017, 18:00
la 23.11.2017, 18:43
merci.
la 23.11.2017, 19:16
la 23.11.2017, 19:25
la 23.11.2017, 21:19

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking