Escalop a la Zingara

Postat de mihaelar63 in Vita
16 Apr 2010 | 10460 vizualizari

in primul rand m-a incitat denumirea , dupa o scurta documentare am ales sa prepar doar ,, a la '' nerespectand suta la suta reteta originala .

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 16.04.2010, 01:48
la 16.04.2010, 01:48
tu vrei sa mor aici de pofte?mai ai ceva delicatese de postat?
la 16.04.2010, 09:50
Vai ce bine arata , cu pulpa de vitel salvez reteta la favorite sa o testez ca eu am facut doar de porc si o reteta mai simpla , felicitari
la 16.04.2010, 09:52
delicios.....
la 16.04.2010, 10:00
5 furuclite mihaela ,super dar vitel de unde aici
la 16.04.2010, 10:11
Ai "improvizat" excelent!
la 16.04.2010, 11:12
foarte frumos arata ce ai acolo in farfurie
la 16.04.2010, 11:12
Superba prezentarea,ai 5 furculisioane de la mine.Mancarea ta imi aduce aminte de ''''Marul de aur''''' unde mergeam cand eram tanara cu fratele meu si cu gasca si eu mancam escalop,toata lumea era cu friptura eu vroiam escalop.Eheee ce vremuri,mi-ai adus aminte de tinerete.Felicitari.
la 16.04.2010, 11:27
Minunat arata.
la 16.04.2010, 13:11
va multumesc
la 24.04.2010, 21:51
Prezentarea e frumoasa, dar preparatul e super bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking