Ingrediente
- 1 kg pulpa vitel
- sare
- piper
- faina alba
- 100 ml ulei
- 300 gr ciuperci champignon brune
- 300 gr cotlet afumat [ de casa ]
- 3 catei de usturoi
- 1 lingurita boia
- 2 linguri pasta rosii
- patrunjel verde
Mod de preparare
Carnea se spala , se feliaza si se bate cu bat-snitelul , se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina alba si se prajeste in uleiul incins[ intorcandu-se pe ambele parti ]pana se rumeneste usor .se scoate pe o farfurie alaturata .
In uleiul incins se pune si se prajesc usor 2-3 minute cotletul taiat julien , ceapa tocata marunt si ciupercile feliate [ toate pregatite in prealabil ]
Se pune boiaua , pasta de rosii , usturoiul curatat si taiat feliute + o cana de apa .
Se aduga carnea de vitel si se fierbe cam 10-15 minute [ mai puneti apa daca e nevoie ]
Am servit cu garnitura de orez simplu si salata verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop a la Zingara" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|