Escalop de vitel cu ciuperci

Postat de mihaelar63 in Vita
2 Mai 2018 | 10904 vizualizari

  Escalope se refera la o bucata de carne subtiata. Acest preparat isi are originea in Franta si a aparut in terminologia culinara la sfarsitul secolului al 17-lea in nord-estul tarii. Se refera la gatirea carnii in stil escalope: veau a l'"escalope. Pe vrema aceea, un escalop era bineinteles mereu de vitel. Acum se prepara si cu alte tipuri de carne. Eu am ales sa folosesc carnea frageda de vitel crescut in gospodarie. Urmand pasii se obtine facil o masa deosebit de gustoasa si hranitoare.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 02.05.2018, 13:09
bun bun
la 02.05.2018, 13:15
Asta-i lovitura sub centura
la 02.05.2018, 13:17
) Dia , stiu ca-ti place vitelul
Exceptand faina din reteta , este OK . La unt se poate renunta . Dar sosul ala... este atat de buun
la 02.05.2018, 14:13
la 02.05.2018, 14:14
Ce mâncare savuroasă și pe gustul meu...!
la 02.05.2018, 15:09
la 02.05.2018, 16:03
foarte bun
la 02.05.2018, 16:06
Yammy
la 02.05.2018, 18:34
la 02.05.2018, 20:32
Mmmm....ce buuun!
la 02.05.2018, 20:41
De cand nu am mai servit un escalop...Mmm, ce bunatate ai acolo!
la 03.05.2018, 09:23
Foarte bun!
la 03.05.2018, 16:08
Delicios!
la 03.05.2018, 20:11
Multumesc , Xana
la 03.05.2018, 20:11
Rocsi , hai la mine si rezolvam problema

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking