Faguri

Postat de nadea68 in Dulciuri
27 Oct 2013 | 24456 vizualizari
Faguri

Fagurile fac parte din amintirile mele din copilarie....imi placeau si-mi plac foarte mult. Mie imi facea mama...acum eu fac pentru baiatul meu...cum trece timpul

Ingrediente

  • 3 oua
  • 4 linguri ulei
  • 5 linguri lapte
  • 5 linguri zahar
  • 12-14 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Fagurile sunt forte simplu de preparat.

Ouale se bat cu zaharul.Se adauga uleiul,laptele si se amesteca bine.

Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la oua.se adauga si zahar vanilat sau  esenza.

Aluatul nu trebuie sa fie prea lichid,trebuie sa fi mai consistent.

Se ia forma pentru faguri se pune pe foc si se incalzeste cateva minute.

Cu lingura luam din aluat si punem pe forma,O inchidem si tinem pe foc cateva secunde pe fiecare parte.Uitasem,forma se unge cu un pic de ulei la inceput. :)

Cand sunt gata,se umple cu ce doriti,nutella,gem,creme.

Eu jumatate  le-am mancat asa simple.

O bunatate!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Faguri

Postat de Dya

Faguri

Intr-un bol, spargem cele 6 oua si presaram zaharul. Se adauga apoi uleiul, laptele si faina, praful de copt si esentele. Mixam pana aluatul obtinut este omogen. Consistenta este ca cea a...

Citeste continuarea

Faguri si madlene, cu aroma de portocale si trandafiri

Postat de merisor67

Faguri si madlene, cu aroma de portocale si trandafiri

Pentru aluat, mixam ouale cu un praf de sare si zaharul, pana la diluarea acestora din urma. Topim untul si il amestecam cu uleiul, apoi adaugam amestecul peste spuma de oua, dar nu inainte de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.10.2013, 12:20
Prima sosita,prima servita!
la 27.10.2013, 12:23
deliciosi
la 27.10.2013, 12:23
..am facut pentru toti
la 27.10.2013, 12:38
la 27.10.2013, 12:42
ce dor si pofta imi este

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking