Faguri cu crema

Postat de ony in Prajituri
20 Noi 2010 | 22004 vizualizari
Faguri cu crema

Ingrediente

  • pt compozitie ai nevoie de:
  • 8 oua
  • 200 gr zahar
  • 250 ml lapte dulce
  • 200 ml ulei
  • un praf de sare
  • un praf de copt
  • 500-600 gr faina
  • pt crema ai nevoie de:  
  • 500 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • un praf de budinca
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri coniac sau lichior

 

Mod de preparare

se bat ouale cu zaharul si sarea,

se adauga laptele,uleiul si se amesteca bine,apoi se pune faina cu praful de copt,se omogenizeaza totul.

se unge forma cu ulei,cel mai bine se face asta cu ajutorul unei pensule,se lasa la incins si se incepe prepararea fagurilor.

intre timp se amesteca zaharul,cu praful de budinca,faina si laptele si coniacul si se pune pe foc,cand se ingroasa crema ,se ia de pe foc si se adauga 50 de gr de unt sau margarina.

cand fagurii sunt gata se trece la umplere,si se lasa la rece pana a 2-a zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri cu crema" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Faguri

Postat de Dya

Faguri

Intr-un bol, spargem cele 6 oua si presaram zaharul. Se adauga apoi uleiul, laptele si faina, praful de copt si esentele. Mixam pana aluatul obtinut este omogen. Consistenta este ca cea a...

Citeste continuarea

Faguri si madlene, cu aroma de portocale si trandafiri

Postat de merisor67

Faguri si madlene, cu aroma de portocale si trandafiri

Pentru aluat, mixam ouale cu un praf de sare si zaharul, pana la diluarea acestora din urma. Topim untul si il amestecam cu uleiul, apoi adaugam amestecul peste spuma de oua, dar nu inainte de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.11.2010, 23:29
raman usor crocante sau se inmoaie de la crema ?frumoase !
la 20.11.2010, 23:33
5 furci de la mine
la 20.11.2010, 23:34
ce inimioare frumoase
la 21.11.2010, 09:18
foarte frumoase..............
la 21.11.2010, 09:32
ce moi si bune or mai fi

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking