Fajitas cu carne si ghiveci de legume

Postat de ctlina in Mancaruri cu carne
6 Sep 2018 | 3305 vizualizari
Fajitas cu carne si ghiveci de legume

Daca va ramane un pic de ratatouille sau de ghiveci de legume incercati aceasta reteta. Usor, rapid de facut si va place chiar si copiilor care nu iubesc legumele. https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/fajitas-cu-carne-si-ghiveci-de-legume.html

Ingrediente

  • 8 tortilla marisoare pentru
  • 300 g de carne tocata de vita
  • 250 g de ratatouille/ghiveci de legume
  • 2 cepe salota tocate marunt
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 1 lingura bulion de rosii concentrat
  • 30 g de cascaval ras
  • sare, piper
  • cimbru uscat
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Caliti ceapa si usturoiul in uleiul incalzit.

Adaugati carnea tocata.

Sotati impreuna cateva minute, puneti ghiveciul de legume, bulionul de rosii, cimbrul uscat si 500 ml de apa.

Amestecati si lasati la fiert impreuna 10 minute maximum.

Puneti sare, piper si la sfarsit cascavalul ras. Amestecati. Incalziti lipiile la cuptor 5 minute.

Puneti 2-3 linguri de compozitie, ridicati peste compozitie partea de jos a lipiei si rulati.

Serviti-le calde simple sau cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fajitas cu carne si ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftelute cu ceapa verde si usturoi verde

Postat de Constelatialeu

Chiftelute cu ceapa verde si usturoi verde

Spalam frunzele de ceapa si usturoi, le tocam marunt si le punem peste carne. Inmuiem chifla in lapte, o stoarcem si o punem peste carne. Dam cartofii pe razatoarea mica, ii stoarcem, dar nu...

Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu ciolan afumat ( la multicooker )

Postat de Ina

Tocanita de cartofi cu ciolan afumat ( la multicooker )

Curatam legumele , le spalam si le tocam ( ceapa, ardei gras, usturoi ), apoi le punem in vasul de la multicooker impreuna cu 4-5 linguri cu ulei. Pornim aparatul pe programul stew, cu capacul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.09.2018, 21:32
Tare mult mi-ar placea sa gust...!
la 06.09.2018, 22:02
la 07.09.2018, 01:37
la 07.09.2018, 08:19
Bun!
la 07.09.2018, 09:13
Yummy!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking