Fajitas de vita

Postat de Retete_Haplea in Vita
16 Apr 2015 | 5976 vizualizari
Fajitas de vita

Dacă eşti mucho hămesitas, Rezolvă cum se face-n Mexic: Pune pe masă un fajitas Şi-un pahar de tequila mic.

Ingrediente

400 gr pulpa de vita (taiata fasii subtiri),

1 ardei rosu,

1 ardei galben,

1 ardei verde,

2 cepe medii,

1 ardei iute,

condimente mexicane (tabasco),

4 tortilla,

sare, piper

Mod de preparare

Taiem carnea fasii subtiri, apoi o marinam in ulei de masline, sare, piper, boia, pudra de curry. Lasam macar o ora la frigider
Taiem julien ardeii si ceapa
Calim in ulei carnea pana cand isi schimba culoarea, apoi scurgem de ulei si scoatem pe o farfurie
Calim ceapa si ardeii la foc foarte iute, amestecand in continuu, apoi adaugam carnea. Condimentam si lasam pe foc cat sa se intrepatrunda gusturile. Amestecati in continuu la flacara mare, pentru ca legumele sa nu isi lase apa. Vor fi “al dente”. Abia dupa ce legumele sunt facute presarati sarea.
Servim cu tortilla si un sos facut din suc de rosii, chilli, usturoi pisa, oregano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fajitas de vita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fajitas

Postat de Bucatardinpasiune

Fajitas

Sosul guacamole a fost preparat astfel:am taiat avocado-ul in doua, am scos samburele, iar miezul i l-am aruncat in blender, alaturi de ceapa, usturoi, zeama de lime, uleiul de masline si sare. Am...

Citeste continuarea

Fajitas cu carne si ghiveci de legume

Postat de ctlina

Fajitas cu carne si ghiveci de legume

Caliti ceapa si usturoiul in uleiul incalzit. Adaugati carnea tocata. Sotati impreuna cateva minute, puneti ghiveciul de legume, bulionul de rosii, cimbrul uscat si 500 ml de apa....

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2015, 15:28
la 16.04.2015, 19:35
Super!

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking